Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 65 32 31 96

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find os
Åbningstider
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Gødning

Der er ingen varer

Gør et godt køb og køb vores gødning

Ud over et stort udvalg indenfor dyrefoder, jagt og fritid, har Sibiriens Specialfoder også en velassorteret afdeling med ting til hus og have. I denne afdeling finder du bl.a. et stort udvalg af gødning. Vi er af den overbevisning, at god pris og kvalitet sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor får du altid gode kvalitetsprodukter til en ordentlig pris, når du handler hos os – både når det gælder de forskellige former for gødning, og også hvis du er interesseret i vores andre produkter, som f.eks. jagtudstyr eller dyrefoder. 

Erfarne og passionerede

Vores butik ligger sammen med vores hjem, og vi er såkaldte udemennesker. Med mere end 20 års erfaring med pasning af dyr og have, samt salg af diverse produkter, har vi stor viden om om dyr og natur. Det betyder, at vi kan rådgive og vejlede vores kunder grundigt og professionelt, når det kommer til brug af gødning i små mængder.

Du får hos os altid en høflig og frem for alt personlig betjening, hvor vi tager udgangspunkt i dine behov for gødning – dermed kommer du altid herfra med det rigtige produkt til din have.

Læg din vej forbi

Vores butik ved Kerteminde har de seneste år ikke blot trukket besøgende fra nærområdet og Odense, men fra hele Fyn. Du er altid velkommen til at kigge forbi og se vores store udvalg af produkter til hus og have. Skulle du have nogle spørgsmål er du ligeledes meget velkommen til at kontakte os gennem formularen på vores hjemmeside eller på telefon 65 32 31 96