Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 65 32 31 96

Send os en e-mail
Nyhedsbrev
Find os
Åbningstider
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Profil

De fleste på nordøstfyn, der har et par heste, grise, køer, får, en hønseflok, hund eller kat, kender sikkert allerede Sibiriens Specialfoder Jagt & Fritid der ligger på Sibiriensvej, midt imellem Revninge og storebælts bølger.

Her har man siden i 1994 hvor forretningen blev startet kunne købe alt i foder og tilbehør til alle tænkelige kæle- og husdyr.

I 2002 blev forretningen udvidet med en butik med dyreartikler, hegnartikler, haveredskaber mm. Som noget helt nyt kom der også en afdelinger med jagtudstyr, beklædning og ammunition. Siden da er der også kommet fiskegrej, gødning og lidt våben på hylderne.

Sibiriens Specialfoder fører et bredt udvalg i foder, både gode discountprodukter og kendte mærkevarer som f.eks. ProFormance, Kingsmoor, Arion, St. Hippolyt, Dangro, Equsana, Dodson & Horrel m.flere

I Jagt, fisk og fritidsafdelingen er der bla. Seelend, guntex og normark produkter - Le chameau og Aigle støvler- Rapala og Wikings Waders- Shimano og Kinetic hjul og stænger-trådfælder + meget, meget mere.