J​agt & outdoor katalog 2019/20

​Siden 1994

Alt til kæle- og husdyr

Jagtudstyr

Dyrefoder og fuglefoder i høj kvalitet forhandles

Hos Sibiriens Specialfoder har vi lige siden virksomhedens start for mere end 20 år siden været en af Fyns førende forhandlere af dyrefoder til husdyr, bl.a. hundefoder, hønsefoder og fuglefoder.

Vi er af den overbevisning, at kvalitet og god pris sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor får vores kunder altid kvalitetsfoder til en fornuftig pris, når de handler ved os.

Vi har blandt andet lokale kunder fra Munkebo, Kerteminde og omegn, men også fra resten af Fyn.

Vi forhandler kun det bedste dyrefoder

Hos Sibiriens Specialfoder er de produkter, vi forhandler, alle nogen, vi kan stå inde for. Vi ved, hvor vigtigt det er for dyr, såvel som mennesker, at få en sund, nærende og energirig kost med de rigtige råvarer.

Derfor sælger vi kun det bedste dyre- og fuglefoder, som lever op til kravene om sund og nærende. Hundefoderet, som vi forhandler, kommer fra de anerkendte mærker Arion, ProBiotic Live, Faunakram og i økonomiafdelingen har vi Fun4Pets.

Vi har også et bredt udvalg af fuglefoder, så dine ugle kan få den rette næring. Derudover sælger vi godt og næringsrigt hønsefoder, som giver bedre æg.

Dyrefoder tilpasset den enkelte hund

At vælge hundefoder er langt fra bare at tage det første og det bedste. Hunde og hunderacer er meget forskellige, og derfor er der også stor forskel på det rette foder. Med vores store erfaring inden for dyrefoder står vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette, så din hund kan trives så godt som muligt.

​Vi ynder at have personlig kontakt med vores kunder og hilser gerne på dyret, der skal handles foder til. Dermed kan vi også lettere vejlede kunden omkring den type foder, der passer bedst til netop din hund. 

Kontakt os for råd og vejledning om dyre- og fuglefoder

Du er altid velkommen til at ringe på 65 32 31 96 eller skrive til e-mail info@sibiriens.dk for at få råd og vejledning omkring dyrefoder. Derudover er du selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på udvalget.

​Følg med på Facebook

Kontakt os eller kom forbi butikken

​Sibiriens Specialfoder/Jagt og Fritid

v/Therkel Rasmussen

Ring til os på: 65 32 31 96

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 29 anmeldelser på Google

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER

Mandag

kl. 10:00-17:00

Tirsdag

kl. 10:00-17:00

Onsdag

kl. 10:00-17:00

Torsdag

kl. 10:00-17:00

Fredag

kl. 10:00-17:00

Lørdag

kl. 09:00-12:00

Søndag og helligdage

LUKKET