SE DET sidste JAGTKATALOG​ fra en af vores leverandøre

Ikke alle produkter lagerføres ! Klik på magasinet for at læse det.​​

Hønsefoder

Godt foder er nøglen til en sund og rask høne, og jo sundere en høne er, jo bedre lægger den æg. Derfor er det vigtigt, at dine høns får det helt rigtige foder. Her hos Sibiriens Specialfoder har vi et bredt udvalg af hønsefoder i høj kvalitet. Vores foder kommer primært fra Brdr. Evers, som leverer danskproduceret højkvalitets foder til blandt andet høns, ænder, kyllinger og fasaner. Ud over normalt hønsefoder har vi også en bred vifte af forskellige tilskudsprodukter, der er med til at styrke dyrenes immunforsvar.

Rigtig kost give bedre æg

Hvis du nogensinde har set farven på en æggeblomme fra en høne, som er blevet fodret korrekt og har fået de rette tilskudsstoffer, er du ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige at gøre. Uanset om det er en fuldvoksen høne eller en lille kylling, kan det godt betale sig at fodre den med det helt rigtige foder. Her hos Sibiriens Specialfoder finder du en bred vifte af forskellige fodertyper, som hjælper dine høns til at trives og giver dig de flotteste æg.

Giv dine høns de rette omgivelser

Som hønseavler er der nogle ting, man kan gøre for at undgå, at hønsene ikke lægger æg i vinterperioden. Det handler i bund og grund om at skabe de rette rammer for hønsene, og eksempelvis skal de gerne kunne holde varmen, have lys ca 16 timer i døgnet og have adgang til vand og rigeligt med foder. På denne måde fortsætter æglægningen ufortrødent, selvom temperaturen udenfor er i minus. Har du brug for ekstra tilbehør til hønsene, kan du finde dette i vores sortiment.

Kig forbi

Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning på Fyn nær Odense, hvis du er interesseret i vores produkter. Her kan vi også hjælpe dig med at finde den helt rette foderløsning til lige netop dine høns. Vi har både konventionelt foder og økologisk foder, og du er altid velkommen til at spørge ind til vores produkter. 

​Følg med på Facebook

Kontakt os eller kom forbi butikken

​Sibiriens Specialfoder/Jagt og Fritid

v/Therkel Rasmussen

Ring til os på: 65 32 31 96

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 29 anmeldelser på Google

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER

Mandag

kl. 10:00-17:00

Tirsdag

kl. 10:00-17:00

Onsdag

kl. 10:00-17:00

Torsdag

kl. 10:00-17:00

Fredag

kl. 10:00-17:00

Lørdag

kl. 09:00-12:00

Søndag og Helligdage

LUKKET