SE DET sidste JAGTKATALOG​ fra en af vores leverandøre

Ikke alle produkter lagerføres ! Klik på magasinet for at læse det.​​

Hundefoder

En sund hund er en glad hund. Derfor er det vigtigt, at vi passer godt på vores trofaste følgesvende. Hunde er ikke ligeglade med, hvad de får serveret, og det er altid vigtigt, at den får den rigtige næring, så den altid kan være ved din side. Her hos Sibiriens specialfoder har vi et bredt sortiment af hundefoder til alle stadier i hundelivet. Uanset om din hund er hvalp, fuldvoksen eller gammel, skal den have godt foder for at holde sig sund og rask. Vi fører både forskellige fodertyper, men også forskellige mærker, så der altid er et alternativ, hvis din hund er kræsen.

Arion

Hos Sibiriens Specialfoder fører vi blandt andet Arion foder, som er vores mest populære fodermærke. Arion er foder af absolut topkvalitet, der er med til at styrke din hunds immunforsvaret i alle stadier af livet. Foderet er baseret på mange års forskning og viden, som har resulteret i et af markedets bedste og mest næringsrige produkter. Arion har blandt andet en høj koncentration af kød, som er hundens oprindelige fødekilde. Deres fodertyper til hvalpe indeholder blandt andet en stor koncentration af omega 3 fedtsyrer fra lakseolie, som er med til at støtte hjernens udvikling og dermed også dens indlæringsevne.

Arion har også en Health & Care serie, til hunde med særlige behov.

ProBiotic Live

ProBiotic Live foder adskiller sig ved normalt hundefoder ved, at det indeholder probiotika, som er gavnlige tarm bakterier, der styrker hundens immunforsvar og velvære. Foderet er udelukkende produceret af kvalitetsråvarer, og er et godt alternativ til konventionelt foder. Vi fører både ProBiotic Live foder til hvalpe, voksne og gamle hunde.

Kom og få en smagsprøve på hundefoder

Hvis du vil være sikker på, at din hund kan lide den foder, du vælger, er du velkommen til at komme forbi og få en prøvepose. Desuden står vi klar til at vejlede dig ved køb af hundefoder, så du kommer hjem med lige præcis det, din hund har brug for. Ud over vores premium foder, har vi også mere økonomiske foderprodukter til gårdhunden og gårdkatten, der ikke sætter så store krav. Kig forbi i vores forretning på Fyn, nær Odense, hvis du er interesseret i vores dyrefoder. 

​Følg med på Facebook

Kontakt os eller kom forbi butikken

​Sibiriens Specialfoder/Jagt og Fritid

v/Therkel Rasmussen

Ring til os på: 65 32 31 96

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 29 anmeldelser på Google

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER

Mandag

kl. 10:00-17:00

Tirsdag

kl. 10:00-17:00

Onsdag

kl. 10:00-17:00

Torsdag

kl. 10:00-17:00

Fredag

kl. 10:00-17:00

Lørdag

kl. 09:00-12:00

Søndag og Helligdage

LUKKET