Sibiriens Specialfoder – Jagt og Fritid har siden 2002 forhandlet udstyr til jagt. En stor personlig interesse og passion for jagtområdet fik os for næsten 15 år siden til at udvide forretningen til også at indebære forskelligt jagtudstyr. En stigende efterspørgsel, samt en stor viden om området, har gjort, at vi løbende har valgt at satse mere og mere på dette område i vores virksomhed – et sats der har vist sig meget succesfuldt. I dag sælger vi til, samt rådgiver, en række forskellige kunder inden for jagt. Som en del af det, har vi altid et stort udvalg af forskelligt tilbehør til jagt i vores butik ved Kerteminde.

​Stort udvalg

Vi søger konstant at udvide vores sortiment inden for jagtudstyr, men går ikke på kompromis med kvaliteten. Det er derfor kun produkter, som vi selv ville anvende, der får lov at få en plads i vores butik. I øjeblikket forhandler vi blandt andet:

Alt i jagtbeklædning
Ammunition
Støvler og beklædning
Ande- og bukkekald​

Etui, remme og rensegrej til geværer
Lokkefugle
Lille udvalg i fiskeudstyr​

​Vi anvender kun førsteklasses leverandører, og ved at købe jagtudstyr hos Sibiriens Specialfoder – Jagt og Fritid er du sikker på at gå derfra med det helt rigtige produkt.

Besøg os

Vi anbefaler vores kunder at komme forbi butikken for at se nærmere på vores udvalg og få en professionel vejledning omkring det rigtige produkt til dine behov. Vores kunder kommer ikke bare fra Odense og det omkringliggende område, men vores ekspertise og store udvalg har gjort, at vi de seneste år har solgt jagtudstyr til kunder fra hele Fyn. Ring til os på 65 32 31 96.​