Sommerferie lukket i uge 30

Fra d. 18 til d.​ 26 Juli (Begge dage incl)

J​agt & outdoor katalog 2019/20

​Siden 1994

Alt til kæle- og husdyr

Jagtudstyr

Jagtudstyr​

Når man er på jagt, er det nødvendigt med det helt rigtige udstyr. Derfor har vi, hos Sibiriens specialfoder, et stort udvalg af alt, hvad der er brug for af udstyr, når man er på jagt. Vores sortiment omfatter alt lige fra inderst til yderst, så man kan holde sig varm, tør og kamufleret hele dagen. 

Beklædning

Vores beklædningssortiment omfatter primært mærkerne Seeland og Härkila, men vi har også udvalgte varer fra Deerhunter og Pinewood. Seeland er et dansk firma der producere kvalitetstøj, og deres produkter findes til alle jagttyper. Seelands produkter er kendt for at være slidstærk og funktionel kvalitetsbeklædning til alle situationer. På samme måde som Seeland, er Härkila udelukkende kvalitetsbeklædning til jagt og fritid, der er slidstærkt og holder dig varm selv på de koldeste dage.

Fodtøj

Hos Sibiriens Specialfoder har vi også et bredt udvalg af fodtøj til jagt og fritid. Vi forhandler blandt andet fodtøj fra Seeland, Härkila, Aigle, Treksta, Blundstone, Chiruca og Le Cherf. Vi har selv håndplukket de produkter, der står på vores hylder, og vi er derfor sikre på, at der også er et sæt fodtøj til dig og dine behov.

Våben og tilbehør

Ud over beklædning og fodtøj har vi også et lille udvalg af både nye og brugte jagtvåben. Vi har kikkerter til de fleste formål, eks. Fuglekik, jagt eller bare en tur ud i naturen. Desuden har vi et stort sortiment af ammunition i diverse kalibre, og til lystfiskeren har vi en lille afdeling med fiskerudstyr. Til efter den vellykkede jagt, har vi selvfølgelig også et udvalg af jagtvine. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores forretning på Fyn, nær Odense, eller kontakte os på telefon: 65 32 31 96, hvis du har nogen spørgsmål. 

​Følg med på Facebook

Kontakt os eller kom forbi butikken

​Sibiriens Specialfoder/Jagt og Fritid

v/Therkel Rasmussen

Ring til os på: 65 32 31 96

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 29 anmeldelser på Google

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER

Mandag

kl. 10:00-17:00

Tirsdag

kl. 10:00-17:00

Onsdag

kl. 10:00-17:00

Torsdag

kl. 10:00-17:00

Fredag

kl. 10:00-17:00

Lørdag

kl. 09:00-12:00

Søndag og helligdage

LUKKET