Sommerferie lukket i uge 30

Fra d. 18 til d.​ 26 Juli (Begge dage incl)

J​agt & outdoor katalog 2019/20

​Siden 1994

Alt til kæle- og husdyr

Jagtudstyr

Salg af træpiller i høj kvalitet

Træpillefyret, eller ovnen, er en moderne og energieffektiv måde at fyre på. En træpille er en lille cylindrisk pille af sammenpressede træfibre, som har en meget stor brændværdi.

Hos Sibiriens Specialfoder fører vi udelukkende træpiller i høj kvalitet fra henholdsvis RW og Barlinek. Vi har blandt andet kunder fra Kerteminde, Munkebo og resten af Fyn.

RW er produceret på en dansk fabrik i Litauen og er en kvalitetspille med lavt vandindhold og stor brændværdi. Barlinek er en polsk kvalitetspille udelukkende produceret af afpudset træsmuld. RW er 8mm piller til en fornuftig pris, og Barlinek er 6mm kvalitetspiller.

Vælg træpiller med en høj brændværdi

Når man vælger træpiller, skal man som udgangspunkt altid tage højde for pillernes brændværdi. Brændværdien er et udtryk for mængden af vand og aske i pillen, hvilket i sidste ende har betydning for, hvor meget varme pillerne afgiver, og hvor meget aske der bliver tilbage. Vi har udelukkende træpiler i høj kvalitet med høj brændværdi, og vores piller passer til de fleste normale varmeanlæg.

Derfor er dyre træpiller billigst

En af grundende til, at det altid kan betale sig at købe kvalitetspiller er, fordi de har en højere brændværdi. Det betyder større effektivitet og dermed også, at der skal bruges færre træpiller for at opnå den samme effekt.​

Det er dog ikke den eneste fordel, eftersom kvalitetspiller som udgangspunkt indeholder mindre vand. Mindre vand soder skorstenen minde og er bedre for pillefyret.

DPG træpillegrill og piller

Ud over træpiller fører vi også træpillegrill fra DPG. En træpillegrill er en ny, og meget lettere måde at grille på. Når man griller med en DPG grill, får man en endnu mere nuanceret røgsmag end fra en normal trækulsgrill (alt efter valg af pille/træsort), men samtidigt også alle fordelene fra en gasgrill. 

Varmen justeres via en termostat, hvilket betyder, at man kan styre temperaturen helt ned til 70 grader, som eksempelvis er ideelt til at tilberede varmrøget laks på.

Hvad koster træpiller?

Vi tilbyder nogle billige priser på træpiller og træbriketter i høj kvalitet, men den konkrete pris afhænger blandt andet af, hvor meget brændsel du har behov for.

Hvis du vil vide mere om vores træpiller og DPG grill, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kigge forbi forretningen eller kontakte os på telefon 65 32 31 96 eller e-mail info@sibiriens.dk.​​

RW Træpiller 8 mm

​RW Kvalitets Træpiller 8 mm.

Produceret af de bedste råvare

på dansk fabrik i Litauen

Specifikationer​

Pris pr. palle 960 kg

Afhentet i butikken 2230,- kr pr palle

Leveret :

v/ 1stk 2520,- kr

v/ 2-3 stk 2440,- kr

v/ 4-6 stk 2375,- kr

Pris er incl moms og levering på Fyn og brofaste øer. Ring for pris ved større mængde.​

Vand 5,7 %

Aske 0,3 %

Svovl 0,02 %

Brændværdi

4268 Kcal/kg​

​Følg med på Facebook

Kontakt os eller kom forbi butikken

​Sibiriens Specialfoder/Jagt og Fritid

v/Therkel Rasmussen

Ring til os på: 65 32 31 96

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 29 anmeldelser på Google

Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ÅBNINGSTIDER

Mandag

kl. 10:00-17:00

Tirsdag

kl. 10:00-17:00

Onsdag

kl. 10:00-17:00

Torsdag

kl. 10:00-17:00

Fredag

kl. 10:00-17:00

Lørdag

kl. 09:00-12:00

Søndag og helligdage

LUKKET