Hos Sibiriens Specialfoder har vi lige siden virksomhedens start for mere end 20 år siden været en af Fyns førende forhandlere af dyrefoder til husdyr, bl.a. hundefoder, hønsefoder og fuglefoder.

Vi er af den overbevisning, at kvalitet og god pris sagtens kan gå hånd i hånd. Derfor får vores kunder altid kvalitetsfoder til en fornuftig pris, når de handler ved os.

Vi har blandt andet lokale kunder fra Munkebo, Kerteminde og omegn, men også fra resten af Fyn.

Vi forhandler kun det bedste dyrefoder

Hos Sibiriens Specialfoder er de produkter, vi forhandler, alle nogen, vi kan stå inde for. Vi ved, hvor vigtigt det er for dyr, såvel som mennesker, at få en sund, nærende og energirig kost med de rigtige råvarer.

Vores konventionelle husdyrfoder kommer primært fra Brdr. Evers og økologiske foder fra DLG som leverer danskproduceret højkvalitets foder til kvæg, svin, får, heste, kaniner mm. Ud over normalt foder har vi også en bred vifte af forskellige tilskudsprodukter, sliksten og baljer, der er med til at styrke dyrenes immunforsvar.

Vi har også et bredt udvalg af fuglefoder, så dine fugle, hvad enden det er undulater, parakitter, kanariefugle, duer eller papegøjer, kan få den rette næring. Frøblandingerne kommer primært fra Natural-brande som har et bredt udvalg til de forskellige fuglearter.

Det gælder også til vildtfuglene, frøblandinger, mejsebolde, solsikke, hamp, jordnødder samt foderautomater, fuglehuse, mejsekasser mm.

Kontakt os for råd og vejledning om dyre- og fuglefoder

Du er altid velkommen til at ringe på 65 32 31 96 eller skrive til e-mail info@sibiriens.dk for at få råd og vejledning omkring dyrefoder. Derudover er du selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores butik for at se nærmere på udvalget.

Kontakt os

Du kan let og hurtigt sende os en besked i understående formular.