Profil

Her har man siden i 1994, hvor forretningen blev startet af min far (Poul Rasmussen), kunne købe alt i foder og tilbehør til alle tænkelige kæle- og husdyr.

Læs mere om os her

De fleste på nordøstfyn, der har et par heste, grise, køer, får, en hønseflok, hund eller kat, kender sikkert allerede Sibiriens Specialfoder Jagt & Fritid der ligger på Sibiriensvej, midt imellem Revninge og storebælts bølger.

Her har man siden i 1994, hvor forretningen blev startet af min far (Poul Rasmussen), kunne købe alt i foder og tilbehør til alle tænkelige kæle- og husdyr.

I 2002 blev jeg (Therkel) ansat i forretningen og der blev udvidet med en butik med dyreartikler, hegnartikler, haveredskaber mm. Som noget helt nyt kom der også en afdelinger med jagtudstyr, beklædning og ammunition. Vi begyndte også at sælge Fyrværkeri op til Nytår. Siden da er der også kommet fiskegrej, Aloe vera produkter fra Foreverliving, gødning til haven og lidt våben og meget mere på hylderne og nytårs salget fylder stadig meget i december.​

I 2008 købte Jeanette og jeg Ejendomen på sibiriensvej og jeg overtog foretningen. I 2009 gik min far Poul på efterløn.

Sibiriens Specialfoder fører et bredt udvalg i foder, både gode discountprodukter og kendte mærkevarer som f.eks. Arion, Live, Pavo, Aveve, Dengi, Salvana, Equsana, Natural m. flere.

I Jagt, fisk og fritidsafdelingen er der bla. Seelend, guntex , Pinewood og Deerhunter produkter – og Aigle, Gateway, Treksta, Chiruca, Le cerf, og Blundstone støvler- Ocean og Vikings Waders- Shimano og Kinetic hjul og stænger – Kikkerter, meget, meget mere.