Træpiller

Hos Sibiriens Specialfoder fører vi udelukkende træpiller i høj kvalitet fra henholdsvis RW og Barlinek. Vi har kunder rundt på hele Nordøstfyn.

Træpiller til salg i Kerteminde

Salg af træpiller i høj kvalitet

Hos Sibiriens Specialfoder fører vi udelukkende træpiller i høj kvalitet fra henholdsvis RW og Barlinek. Vi har kunder rundt på hele Nordøstfyn.

RW er produceret på en dansk fabrik i Litauen og er en kvalitetspille med lavt vandindhold og stor brændværdi. Barlinek er en polsk kvalitetspille udelukkende produceret af afpudset træsmuld. RW er 8mm træpiller til en fornuftig pris, og Barlinek er 6mm kvalitetspiller.

PS. Barlinek piller kan pt. ikke skaffes

Vælg en løsning med høj brændværdi

Når man vælger træbriketter, skal man som udgangspunkt altid tage højde for brændværdien. Brændværdien er et udtryk for mængden af vand og aske i træpillen, hvilket i sidste ende har betydning for, hvor meget varme pillerne afgiver, og hvor meget aske der bliver tilbage. Vi har udelukkende træpiller i høj kvalitet med høj brændværdi, og de passer til de fleste normale varmeanlæg.

Derfor er den dyre løsning den billigste

En af grundende til, at det altid kan betale sig at købe kvalitetspiller er, fordi de har en højere brændværdi. Det betyder større effektivitet og dermed også, at der skal bruges færre træpiller for at opnå den samme effekt.​

Det er dog ikke den eneste fordel, eftersom kvalitetspiller som udgangspunkt indeholder mindre vand. Mindre vand soder skorstenen minde og er bedre for pillefyret.

Hvad koster træpiller?

Vi tilbyder nogle billige priser på træbriketter i høj kvalitet, men den konkrete pris afhænger blandt andet af, hvor meget brændsel du har behov for.

Hvis du vil vide mere, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kigge forbi forretningen eller kontakte os på telefon 65 32 31 96 eller e-mail info@sibiriens.dk.​​

RW Træpiller 6 og 8 mm

​RW Kvalitets Træpiller 6 og 8 mm. Produceret af de bedste råvare på dansk fabrik i Litauen

Specifikationer​
Pris pr. palle 960 kg(Ring for dagspris)

Pris afhentet i butikken:

(Ring for dagspris) pr palle

Enkelt sække a 15 kg (Ring for dagspris)

Leveret :

RW 1 (Ring for dagspris) kr uanset antal paller

Jeg har mulighed for at levere Scanbio i 8 mm til (Ring for dagspris) pr palle (896kg)

Pris er incl moms og levering på Fyn

Vand 5,7 %
Aske 0,3 %
Svovl 0,02 %

Brændværdi
4268 Kcal/kg​

Der tages forbehold for prisændringer da træpille markedet er meget ustabilt i øjeblikket.