Jagtudstyr

Vi er af den overbevisning, at kvalitet og god pris sagtens kan gå hånd i hånd.

Når man er på jagt, er det nødvendigt med det helt rigtige udstyr

Når man er på jagt, er det nødvendigt med det helt rigtige udstyr. Derfor har vi, hos Sibiriens specialfoder, et stort udvalg af alt, hvad der er brug for af udstyr, når man er på jagt. Vores sortiment omfatter alt lige fra inderst til yderst, så man kan holde sig varm, tør og kamufleret hele dagen.

Beklædning

Vores beklædningssortiment omfatter primært mærkerne Seeland og Deerhunter men vi har også udvalgte varer fra Ridgeline, VikinX og Pinewood. Deerhunter er et dansk firma der producere kvalitetstøj, og deres produkter findes til alle jagttyper. Ridgeline of New zealand’s produkter er kendt for at være slidstærk og funktionel kvalitetsbeklædning til alle situationer og er testet i New zealands regnfulde og vejromskiftelige natur. Ridgeline er kendt for deres funktionelle Smock’s (Anorakker)

Fodtøj

Hos Sibiriens Specialfoder har vi også et bredt udvalg af fodtøj til jagt og fritid. Vi forhandler blandt andet fodtøj fra Seeland,( Härkila udgår), Aigle, Treksta, Blundstone, Chiruca og Le Cherf. Vi har selv håndplukket de produkter, der står på vores hylder, og vi er derfor sikre på, at der også er et sæt fodtøj til dig og dine behov.

Våben og tilbehør

Ud over beklædning og fodtøj har vi også et lille udvalg af både nye og brugte jagtvåben. Vi har kikkerter til de fleste formål, eks. Fuglekik, jagt eller bare en tur ud i naturen. Desuden har vi et stort sortiment af ammunition i diverse kalibre, og til lystfiskeren har vi en lille afdeling med fiskerudstyr. Til efter den vellykkede jagt, har vi selvfølgelig også et udvalg af jagtvine. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores forretning på Fyn, nær Odense, eller kontakte os på telefon: (+45) 65 32 31 96, hvis du har nogen spørgsmål.