Hundefoder

Derfor er det vigtigt, at vi passer godt på vores trofaste følgesvende.

Hundefoder i Kerteminde

Hundefoder i højeste kvalitet

​En sund hund er en glad hund. Derfor er det vigtigt, at vi passer godt på vores trofaste følgesvende. Hunde er ikke ligeglade med, hvad de får serveret, og det er altid vigtigt, at de får den rigtige næring. Her hos Sibiriens specialfoder har vi et bredt sortiment af hundefoder til alle stadier i hundelivet. Uanset om din hund er hvalp, fuldvoksen eller gammel, skal den have godt hundefoder for at holde sig sund og rask. Vi fører både forskellige hundefodertyper, men også forskellige mærker, såsom Arion og ProBiotic Live, så der altid er et alternativ, hvis din hund er kræsen.

Foder af topkvalitet fra Arion til hunde

Hos Sibiriens Specialfoder fører vi bl.a. Arion foder, som er vores mest populære hundefodermærke. Arion er hundefoder af absolut topkvalitet, der er med til at styrke din hunds immunforsvaret i alle stadier af livet. Hundefoderet er baseret på mange års forskning og viden, som har resulteret i et af markedets bedste og mest næringsrige produkter.

Arion har en høj koncentration af kød, som er hundens oprindelige fødekilde. Deres fodertyper til hvalpe indeholder en stor koncentration af omega 3 fedtsyrer fra lakseolie, som er med til at støtte hjernens udvikling og dermed også dens indlæringsevne. Arion har også en Health & Care serie med foder til hunde med særlige behov.

Profine foder til din hund

Når du vælger at fodre din hund med Profine, så har du gjort et fantastisk valg. Det er foder i luksusklassen, som giver dem det de har brug for og mere til. Der er fokus på naturlige ingredienser, som giver dig et naturligt foder til hunden. Du kan derfor roligt vælge det til, da du er fri for fyld produkter som soja og kunstige tilsætningsstoffer.

Det er forarbejdet nænsomt med fokus på at bevarer de naturlige mineraler og vitaminer på bedste vis. Ingredienslisten er ikke unødvendig lang og indeholder det den skal for at vedligeholde en sund og rask hund. Det lave indhold af traditionelle kornsorter giver dig et glutenfrit hundefoder. Koger du alt dette ned, er det med til at sikre en fodersammensætning, som mindsker risikoen for foderintolerance – det er til gavn for både dig og din bedste ven.

Profine hundefoder til den seriøse hundeejer

Med Profine Hundemad får din hund det den skal have og mere til. Det er et foder, som rigtig mange professionelle sværger til. Det er blandt andet politihunde, jagthunde og markprøve hunde, som længe har været fodret med det og kan se en klar forbedring af deres hunds trivsel. Det skyldes Profines fokus på optimal energioptag samtidig med, at den har en ærlig ingrediensliste.

Fordelene er lige til;

  • Det er Glutenfrit
  • Har et højt indhold af kød
  • Indeholder rejer og lakseolie for en skinnende pels
  • Havalger og Præbiotika for en sund tarmflora
  • Urteblanding, der arbejder for din hunds trivsel

Ærlig hundemad kan godt forsvinde i smarte ord og dyr markedsføring, men hvis du ønsker at give din hunde noget af det bedste foder på markedet, så skal du vælge Profine til din hund.

Ernæringsbehovet bliver dækket ind af det høje kødindhold på op til 70%, der sammen med lakseolie, æbler, fennikel, basilikum og salvie giver en smagfuld oplevelse for din hund og er med til at sikre en sund livsstil. Det naturlige indhold af glukosamin og chondroitin sørger for at vedlige din hunds led og knogler, så den kan være unghund hele livet.

Profine hundemad – både til hvalpe, voksne hunde og senior

Profine hundefoder fås med mange forskellige proteinkilder, så din hund ikke skal leve hele livet på kylling. Helt fra hvalp af kan den vælge mellem hvalpefoder med kylling eller lam. Kylling er en fedtfattig kilde til sunde proteiner. Lam er på den anden side fantastisk til hunde med foderintolerance, da proteinet er anderledes sammensat og dermed mindsker risikoen for udvikling af foderintolerance. Når din hund bliver junior kan du vælge mellem juniorfoder med laks eller kylling, som giver din unghund letfordøjeligt hundefoder der støtter den i væksten. Når din hund så træder ind i de voksne rækker, kan du vælge mellem kylling, laks og lam alt efter, hvad din hund har det bedst på – det råder og vejleder vi dig gerne om på telefon 75 33 75 55.

Mere end tørfoder – prøv Profine godbidder og salamier

Vi fører hele serien fra Profine, som inkludere Profine Tørfoder, Profine Vådfoder, Profine Salami og Profine Godbidder. Det er et stort sortiment af fuldkost og supplementer, som kan gøre hverdagen sjovere for din hund. Det smagfulde vådfoder fra Profine, kan bruges som fuldfoder eller sammen med tørfoder for at gøre det mere spændende og sikre en god væskebalance.

Profine fører ligeledes en række foderpølser, som mange både bruger som fuldfoder eller til at skære ud og give som bløde godbidder. De er nemme at skære ud i passende størrelser, hvis du vil bruge dem som godbidder. Profine foderpølser fås med kylling, and, laks, lam og kalkun. Profine Salamier kan fryses ned.

Kornfri godbidder fra Profine er perfekte til træning. De har en god størrelse, så din hund ikke bliver mæt for hurtig og du kan holde dens fokus med deres delikate duft af kød. Du finder et stort udvalg af smage, så du nemt kan skifte mellem kornfri godbidder med kylling, and, lam, laks og kalkun.

For at se mere om det hundefoder, som vi udbyder, kan du gå på opdagelse på:

Kom og få en smagsprøve på hundefoder i Kerteminde nær Odense

Hvis du vil være sikker på, at din hund kan lide det foder, du vælger, er du velkommen til at komme forbi og få en prøvepose. Tænker du ”Hvad er det bedste hundefoder?” Så står vi klar til at vejlede dig, så du kommer hjem med lige præcis det, din hund har brug for.

Ud over vores Premium hundefoder, har vi også mere økonomiske foderprodukter til gårdhunden og gårdkatten, der ikke sætter så store krav. Kig forbi vores forretning som ligger 3 km syd for Kerteminde på Sibiriensvej 236, hvis du er interesseret i vores dyrefoder.

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 65 32 31 96 eller skrive en e-mail til info@sibiriens.dk, du kan også udfylde vores kontaktformular.​