Hønsefoder

​Godt hønsefoder er nøglen til en sund og rask høne, og jo sundere en høne er, jo bedre lægger den æg.

Hønsefoder af højeste kvalitet

​Godt hønsefoder er nøglen til en sund og rask høne, og jo sundere en høne er, jo bedre lægger den æg. Derfor er det vigtigt, at dine høns får det helt rigtige foder. Her hos Sibiriens Specialfoder har vi et bredt udvalg af hønsefoder i høj kvalitet.

Vores foder kommer primært fra Brdr. Evers, som leverer danskproduceret højkvalitets foder til høns, ænder, kyllinger og fasaner. Ud over normalt hønsefoder har vi også en bred vifte af forskellige tilskudsprodukter, der er med til at styrke dyrenes immunforsvar.

Det rigtige hønsefoder giver bedre æg

Hvis du nogensinde har set farven på en æggeblomme fra en høne, som er blevet fodret korrekt og har fået de rette tilskudsstoffer, er du ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige at gøre. Uanset om det er en fuldvoksen høne eller en lille kylling, kan det godt betale sig at fodre den med det helt rigtige hønsefoder.

Her hos Sibiriens Specialfoder finder du en bred vifte af forskellige hønsefodertyper, som hjælper dine høns til at trives og giver dig de flotteste æg.

Giv dine høns de rette omgivelser

Som hønseavler er der nogle ting, man kan gøre for at undgå, at hønsene ikke lægger æg i vinterperioden. Det handler i bund og grund om at skabe de rette rammer for hønsene. Eksempelvis skal de gerne kunne holde varmen, have lys ca. 16 timer i døgnet og have adgang til vand og rigeligt med hønsefoder. På den måde fortsætter æglægningen ufortrødent, selvom temperaturen udenfor er i minus. Har du brug for ekstra tilbehør til hønsene, kan du finde dette i vores sortiment.

Kig forbi i Kerteminde og hør mere om vores hønsefoder

Du er altid velkommen til at komme forbi vores forretning som ligger 3 km syd for Kerteminde, hvis du er interesseret i vores produkter. Her kan vi også hjælpe dig med at finde det helt rette foder til lige netop dine høns. Vi har både konventionelt og økologisk hønsefoder, og du er altid velkommen til at spørge ind til vores produkter.

Du kan også ringe til os på telefon 65 32 31 96 eller sende en mail til info@sibiriens.dk