Jagtrifler, haglgevær og andre jagtvåben forhandles

Er du på udkig efter jagtriffel, et nyt haglgevær eller nogle helt andre jagtvåben, så er du kommet til det rette sted. Hos Sibiriens Specialfoder/Jagt & Fritid i Kerteminde forhandler vi nemlig et stort udvalg af forskellige jagtvåben. Der er noget for enhver smag.

Vi har jagtvåben der både er designet til alsidig jag og sportsskydning. Hos Sibiriens Specialfoder/Jagt & Fritid føre vi kun kvalitetsvare, som vi nøje udvælger ud fra vores egne krav og kvalitet til en fornuftig pris. Det sikre og præcise design og de ergonomiske driftsfunktioner, gør vores jagtvåben til en pålidelig følgesvend for jægere og sportsskytter.

Jagtvåben fra kendte mærker

Vi forhandler blandt andet jagtvåben fra Guntex Kataloget:

katalog

Disse lagerføres dog i meget beskedent antal, men tages gerne hjem på bestilling

Vi har selvfølgelig et lille udvalg af brugte jagtvåben, på lager.

Derudover forhandler vi også andet jagtudstyr, som for eksempel:

Sigtekikkert
Tasker
Rensegrej
Våbenskabe
Briller
Høreværn​

Lommelygter
Skydeskiver
Stativer
Knive
Jagttøj
Og meget andet.​

Kig forbi og se vores udvalg af jagtvåben i Kerteminde

Er du interesseret i at læse mere om vores forskellige jagtvåben, kan du tilgå vores seneste jagtkatalog her på siden, og har du nogle spørgsmål omkring valg af haglgevær, jagtrifler eller andet jagtudstyr, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 65 32 31 96 eller e-mail info@sibiriens.dk. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kigge forbi vores butik i Kerteminde på Sibiriensvej 236, for at se hvad vi har af jagtvåben på hylden. Du kan finde specifikationer og priser på vores udvalg af jagtvåben i vores katalog ovenover.

Kontakt os