Salg af træpiller i høj kvalitet

Hos Sibiriens Specialfoder fører vi udelukkende træpiller i høj kvalitet fra henholdsvis RW og Barlinek. Vi har kunder rundt på hele Nordøstfyn.

RW er produceret på en dansk fabrik i Litauen og er en kvalitetspille med lavt vandindhold og stor brændværdi. Barlinek er en polsk kvalitetspille udelukkende produceret af afpudset træsmuld. RW er 8mm træpiller til en fornuftig pris, og Barlinek er 6mm kvalitetspiller.

Vælg træpiller med en høj brændværdi

Når man vælger træpiller, skal man som udgangspunkt altid tage højde for træpillernes brændværdi. Brændværdien er et udtryk for mængden af vand og aske i træpillen, hvilket i sidste ende har betydning for, hvor meget varme pillerne afgiver, og hvor meget aske der bliver tilbage. Vi har udelukkende træpiler i høj kvalitet med høj brændværdi, og vores træpiller passer til de fleste normale varmeanlæg.

Derfor er dyre træpiller billigst

En af grundende til, at det altid kan betale sig at købe kvalitetspiller er, fordi de har en højere brændværdi. Det betyder større effektivitet og dermed også, at der skal bruges færre træpiller for at opnå den samme effekt.​

Det er dog ikke den eneste fordel, eftersom kvalitetspiller som udgangspunkt indeholder mindre vand. Mindre vand soder skorstenen minde og er bedre for pillefyret.

Hvad koster træpiller?

Vi tilbyder nogle billige priser på træpiller og træbriketter i høj kvalitet, men den konkrete pris afhænger blandt andet af, hvor meget brændsel du har behov for.

Hvis du vil vide mere om vores træpiller, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kigge forbi forretningen eller kontakte os på telefon 65 32 31 96 eller e-mail info@sibiriens.dk.​​

RW Træpiller 8 mm

rw

​RW Kvalitets Træpiller 8 mm.
Produceret af de bedste råvare på dansk fabrik i Litauen

Specifikationer
Pris pr. palle 960 kg
Afhentet i butikken 2300,- kr pr palle
Leveret :
v/ 1stk 2562,- kr
v/ 2-3 stk 2482,- kr
v/ 4-6 stk 2412,- kr

Pris er incl moms og levering på Fyn og brofaste øer. Ring for pris ved større mængde.​

Vand 5,7 %
Aske 0,3 %
Svovl 0,02 %

Brændværdi
4268 Kcal/kg​

Kontakt os